Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.02.2014

Прокуратура забезпечить належне виконання Закону щодо звільнення від відповідальності учасників масових зібрань

    

     Сьогодні, прокурор Івано-Франківської області Олег Хряпа прокоментував Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань».

     Олег Хряпа наголосив, що кримінальні провадження за масові заворушення, захоплення органів влади, блокування транспортних комунікацій та інші злочини будуть закриті. Однак, для цього порушники повинні виконати умови Закону та припинити вчинення очевидних злочинів. Це надасть прокуратурі достатні підстави для прийняття процесуальних рішень по кожному розпочатому кримінальному провадженню, в тому числі з приводу січневого захоплення ОДА.

     Прокурор області закликав лідерів масових акцій не маніпулювати людською свідомістю, не використовувати для власних амбіцій та меркантильних інтересів почуття патріотизму людей й розблокувати роботу державних органів.

     «Необхідно усвідомити той високий рівень відповідальності за життя, здоров’я кожного громадянина, якому зараз небайдужі життя та майбутнє країни й виконати досягнуті домовленості»,- наголосив очільник прикарпатської прокуратури.

     Олег Хряпа ще раз підкреслив, що прокуратура забезпечить належне виконання Закону.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
кількість переглядів: 563