Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
06.02.2014

Прокуратура через суд повернула Міністерству оборони майно вартістю понад 1,6 млн грн

    

     Завдяки принциповій позиції прокуратури нерухоме майно військового містечка в Сімферополі в січні поточного року реально повернуто у власність держави в особі Міністерства оборони України.

      В жовтні 2012 року заступником Сімферопольського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Кримського регіону України пред’явлено позов в інтересах держави в особі Міністерства оборони України, його структурного підрозділу – Квартирно-експлуатаційного відділу м. Сімферополя до приватного підприємства «Таврійський правовий центр» про визнання права власності та витребування майна з незаконного володіння.
      Не дивлячись на відмову в позові судами першої та апеляційної інстанції, прокуратура зайняла принципову та послідовну позицію та в касаційній інстанції домоглася направлення справи на новий розгляд.
       Під час нового розгляду, господарський суд АР Крим в листопаді виніс рішення про задоволення позову, яке наразі набрало законної сили та вже в січні поточного року вищевказане нерухоме майно вартістю понад 1,6 млн. грн. фактично повернуто оборонному відомству держави.

Прес-служба прокуратури Кримського регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

кількість переглядів: 456