Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.02.2014

Прокуратурою Чернігівщини виконано Закон України "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань»

    

     На виконання Закону прокуратурою Чернігівської області закрито кримінальне провадження внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 25 січня 2014 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 294, ст. 341, ч. 2 ст. 345 КК України.
Нагадаємо, що зазначений Закон введено в дію 17.02.2014 після публікації на офіційному веб-сайті Генеральної прокуратури України повідомлення Генерального прокурора України про фактичне вчинення учасниками масових акцій протесту сукупності дій, передбачених статтею 9 цього Закону.
Закон передбачає звільнення від кримінальної відповідальності та покарання осіб, які вчинили в період з 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014 року злочини, передбачені статтею 1 цього Закону, закриття відповідних кримінальних проваджень, а також звільнення від адміністративної відповідальності осіб, до яких застосовано адміністративний арешт.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
кількість переглядів: 374