Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.02.2014

В Криму створено штаб для врегулювання ситуації із захопленням адмінбудівель

    

     Для врегулювання ситуації із захопленням адмінбудівель кримських парламенту та уряду з метою координації дій правоохоронних органів та органів влади та недопущення масових заворушень створено штаб на чолі з прокурором АР Крим Вячеславом Павловим та керівниками силових структур. Наразі робота штабу здійснюється на базі кримського главку міліції.
     У той же час прокуратура АР Крим працює у штатному режимі. Будь-яких провокативних дій біля будівлі прокуратури не чиниться. Працівники виконують свої обов’язки, зокрема, щодо здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях за фактом захоплення адмінбудівель.
     Данні про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньо правовою кваліфікацією за ст.ст. 341, 258 КК України, – захоплення державних або громадських будівель та споруд, терористичний акт.
     За наявною інформацією, в будівлях парламенту та уряду перебувають приблизно по чотири-шість десятків озброєних невстановлених осіб в уніформі без розпізнавальних знаків. Наразі штабом розробляються заходи до ідентифікації загарбників та разблокування будівель.

Прес-служба прокуратури АР Крим

кількість переглядів: 475