Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.05.2016

На Тернопільщині судитимуть чернівчанина за спричинення майже 250 тис грн шкоди ландшафтному заказнику загальнодержавного значення

      

Прокуратурою Тернопільської області до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя Чернівецької області, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч.4 ст. 197-1, ст. 246, ч. 3 ст. 240 КК та ч. 1 ст. 252 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво, порушення правил використання надр, незаконна порубка лісу та умисне знищення об'єктів природно-заповідного фонду).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений самовільно зайняв земельну ділянку площею 0,87 га на території ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Касперівський», розташованого у с. Касперівці Заліщицького району. На цій землі чернівчанин здійснив незаконну порубку дерев, самовільне будівництво будівель і споруд та незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення – води.

Цими протиправними діями обвинувачений спричинив інтересам держави шкоду на загальну суму майже 250 тис грн.

20 травня 2016 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено для розгляду по суті до Заліщицького районного суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 802