Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
25.05.2020

Поліцейського підозрюють у застосуванні насильства до неповнолітніх вихованців дитячого реабілітаційного центру у Одесі

                       

За процесуального керівництва прокуратури Одеської області, повідомлено про підозру дільничному офіцеру поліції сектору превенції Приморського відділу поліції в Одесі у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства (ч. 2 ст. 365 КК України).

За даними слідства, у вересні минулого року капітан поліції, який на момент вчинення злочину обіймав посаду інспектора з ювенальної превенції Хмельницького відділення поліції, виходячи за межі своїх повноважень, жорстоко поводився щодо неповнолітніх вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Малиновському районі Одеси, застосовуючи до них фізичну силу та моральне приниження.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Нацполіції в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Одеської області
кількість переглядів: 334