Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.05.2020

Правоохоронці Одещини припинили контрабанду сильнодіючої речовини - 15 кг пігулок «Димедролу» (ФОТО)

                                 

За процесуального керівництва прокуратури Одеської області оперативні працівники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України спільно зі співробітниками Управління СБУ в Одеській області ліквідували канал контрабандного переміщення сильнодіючої речовини «Димедрол» в особливо великих розмірах з Республіки Молдова в Україну.

Правоохоронці викрили двох громадян Молдови та двох громадян України під час переправлення через кордон на територію України близько 15 кг пігулок «Димедролу».

Також спільними зусиллями правоохоронних органів вдалося ліквідувати всю ланку цієї поставки, від причетних до контрабанди осіб до замовника.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких будуть вирішені питання щодо повідомлення викритим особам про підозру у контрабанді та незаконному придбанні, перевезенні, пересиланні, зберігання з метою збуту або збуті отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів (ч. 1 ст. 201, ч. 4 ст. 321 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Одеській області.



Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 372