Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
31.07.2020

На Тернопільщині завершено розслідування стосовно бойовика «ЛНР»

      

За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області Управлінням СБУ в області завершено досудове розслідування стосовно громадянина за фактом участі у терористичній групі ( ч.1 ст. 258-3 КК України).

За даними слідства, у 2015 році обвинувачений увійшов до складу терористичної групи «Брянка СССР», яка діяла як один із підрозділів так званої «народної міліції «ЛНР». Перебуваючи на посадах та виконуючи обов’язки заступника командира мінометного взводу-командира міномету та командира протитанкового артилерійського взводу, чоловік брав участь у скоєнні терористичних актів, захопленні адміністративних будівель, перешкоджанні виконанню службових обов’язків співробітниками правоохоронних органів України та військовослужбовцями Збройних Сил України.

Оскільки громадянин переховується від органів слідства та суду на тимчасово окупованій території Луганської області, його оголошено у розшук. На підставі ухвали слідчого судді здійснено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого до суду скеровано обвинувальний акт.

Пресслужба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 390