Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.10.2020

При спробі підкупу митника затримано представника приватного підприємства

       

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрито представника приватного підприємства за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, він запропонував начальнику відділу Державної митної служби України 1 тис доларів США неправомірної вигоди за нескладання протоколу про порушення митних правил стосовно посадових осіб суб’єкта господарювання.

Після передачі митнику зазначеної суми представника приватного підприємства затримали правоохоронці.

На теперішній час тривають невідкладні слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Заходи з викриття правопорушення проводилися прокурорами спільно зі слідчими Слідчого управління ГУ Нацполіції у м. Києві та працівниками Головного управління контрозвідувального захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 429