Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.11.2020

На Буковині викрито схему виготовлення та розповсюдження наркотиків (ФОТО)

                            

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито групу осіб, які займались виготовленням та збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів (ч.2 ст.307 КК України).

За даними слідства, мешканець Чернівців налагодив схему з незаконного виробництва та збуту наркотиків на території Чернівецької області. Речовини виготовлялись та фасувались в одному з нежитлових приміщень в селі Коровія.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів, гаражних приміщень та автомобілів, правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, поліпропен, згортки з канабісом, прекурсори для виготовлення психотропних речовин, спеціальне обладнання та грошові кошти.

Організатора схеми та його пособників затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Викрито групу прокурорами спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в області та Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

За матеріалами Чернівецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 411