Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.04.2021

На Дніпропетровщині директора ТОВ судитимуть за привласнення понад 700 тис грн та службове підроблення

               

За процесуального керівництва Криворізької північної окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно директора ТОВ за привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах, легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом, та службове підроблення, за попередньою змовою (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, у листопаді 2020 року директор товариства з обмеженою відповідальністю уклав з комунальним підприємством «Криворізька міська лікарня № 16» Криворізької міськради договір про надання послуг з ремонту і технічного обслуговування медичного обладнання. З метою заволодіння бюджетними коштами директор підприємства, за попередньою змовою з посадовцями лікарні, склав завідомо неправдивий акт виконаних робіт, в якому завищено обсяг та вартість цих робіт, внаслідок чого товариству зайво сплачено понад 700 тис грн. У подальшому з одержаними злочинним шляхом коштами директор здійснив декілька фінансових операцій.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури
кількість переглядів: 407