Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
07.05.2021

Заволодіння 800 тис грн на будівництві спортмайданчиків – на Хмельниччині судитимуть підприємця (ФОТО)

     

Шепетівською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно підприємця за фактом заволодіння коштами та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Розслідуванням встановлено, що між міською радою та фізичною особою-підприємцем укладено договори підряду, відповідно до яких суб’єкт господарювання за 2,8 млн грн мав спорудити об’єкти інфраструктури – два спортивні майданчики для міні-футболу із штучним покриттям у м. Полонне.

Незважаючи на повну попередню оплату, підрядник свої зобов’язання не виконав та заволодів частиною коштів у сумі 800 тис грн. До актів виконаних робіт він вніс неправдиві відомості про їх обсяги.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом Шепетівського районного управління поліції ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 487