Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.08.2021

У Рівному судитимуть підприємця, який «відмив» майже 400 тис грн на будівництві ліцею

                         

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з товариств за фактом заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та внесення до офіційних документі завідомо неправдивих відомостей (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, підприємець, діючи у змові з іншими особами, стосовно яких розслідування здійснюється в іншому кримінальному провадженні, упродовж 2016-2017 років внесли недостовірні відомості до актів виконаних робіт, завищивши їх обсяги, та заволоділи бюджетними коштами в розмірі 388 тис грн, виділеними на будівництво навчального закладу в селі Пісків.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Рівненській області за оперативного супроводу відділу захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури

кількість переглядів: 551