Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.11.2021

Смерть 4-річної дівчинки внаслідок ДТП - на Донеччині затримано чоловіка (ФОТО)

         

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, 31 жовтня 2021 року водій мотоцикла у стані алкогольного сп’яніння рухався по проїжджій частині із перевищенням швидкості в напрямку с. Володимирівка Волноваського району. Разом із ним у  бічному причепі мотоциклу знаходились жінка й три її доньки.

Не впоравшись із керуванням, чоловік виїхав за межі дороги, а 4-річна дівчинка вилетіла з причепу, де разом зі своїми сестрами сиділа не пристебнута.

Внаслідок ДТП дівчинка загинула на місці. Матір та двоє її інших дочок отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, вони доставлені до лікарні.

Наразі водія затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

 

За матеріалами Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 335