Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
03.11.2021

У Кам’янському учасники злочинної організації підозрюються у збуті наркотичних засобів (ФОТО)

       

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури організатору і трьом учасникам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації і незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у березні 2021 року громадянин організував і очолив злочинну організацію з числа наркозалежних осіб, які розповсюджували серед мешканців Кам’янського особливо небезпечні наркотичні засоби.  

Правоохоронними органами проведено десять санкціонованих обшуків за місцем мешкання та авто, в ході яких вилучено сліп-пакети з наркотичними речовинами «амфетамін» та «метадон», медичні шприци з опієм ацетильованим, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи і грошові кошти у сумі близько 14 000 гривень.

Попередня загальна вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» сягає понад 120 000 гривень. 

Наразі учасників організації затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, оперативний супровід - Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. 

   

 

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 406