Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.11.2021

Заволодіння майже 17 млн грн бюджетних коштів – на Харківщині повідомлено про підозру ексдиректору ТОВ (ФОТО)

                                     

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова колишньому директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, у 2019 році директор товариства уклав з одним з харківських комунальних підприємств договір про постачання електричної енергії. З метою заволодіння бюджетними, підозрюваний ініціював внесення змін до договору шляхом укладання додаткових угод, в яких безпідставно завищив вартість одиниці електричної енергії. Внаслідок цих дій на рахунок підприємства надійшло майже 17 млн грн.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділом поліції №2 Харківського районного управління поліції №1 Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 425