Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.11.2021

Підпільне виготовлення тютюнових виробів – на Буковині припинено діяльність цеху (ФОТО)

                                

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури ліквідовано цех з незаконного виробництва та збуту тютюнових виробів (ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, група осіб організувала підпільне виробництво тютюнових виробів, облаштувавши в одному з приватних домогосподарств Вижницького району підпільний цех. Готову продукцію сумнівної якості реалізовували на території області та поставляли в країни ЄС.

За результатами проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили устаткування для виготовлення цигарок, обладнання для їх пакування, обгортки пачок з різними найменуваннями, тютюн та близько 700 пачок готової продукції.  

На даний час вживаються заходи для встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.   

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним управлінням Нацполіції в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Чернівецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 507