Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.11.2021

Викрито нарколабораторію з вирощування канабісу – підозрюється мешканець Київщини (ФОТО)

            

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури Київської області повідомлено про підозру чоловікові, який організував незаконне вирощування та зберігання конопель для їх подальшого збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, мешканець Фастівського району за місцем свого проживання вирощував наркорослини в штучних умовах. Він обладнав приміщення лампами обігріву, приладами для контролю температури, вологості повітря, вентиляторами та системою поливу.

Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 2 кг канабісу, 40 кущів конопель, обладнання для їх вирощування, електронні ваги, фасувальні матеріали та грошові кошти в сумі 11 тис доларів США й 50 тис грн.

Його затримали правоохоронці під час продажу за 22 тис грн 150 гр канабісу.

Наразі вирішується питання  про обрання йому запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до злочину.

Досудове розслідування здійснюється Фастівським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід -  ГВ БКОЗ СБУ у місті Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 704