Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.11.2021

Заволодіння понад 1 млн грн під час ремонту дороги – судитимуть підрядника на Черкащині

                    

За процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підрядної організації за фактом заволодіння понад 1 млн грн, які виділялися на ремонт дорожнього покриття, шляхом службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, обвинувачена, виконуючи договір підряду з капітального ремонту вулиць у м. Сміла, використовуючи своє службове становище, видала акти приймання будівельних робіт з недостовірними відомостями, завищивши обсяг і вартість фактично виконаного ремонту, в результаті чого незаконно заволоділа бюджетними коштами в сумі.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №2 Черкаського районного управління поліції Головного управління Нацполіціі в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.                                                 

За матеріалами Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 462