Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
03.03.2010

Прокуратурою Чернігівської області розслідувано та направлено до суду кримінальну справу щодо незаконної приватизації лісу

за обвинуваченням колишнього керівника районного відділу земельних ресурсів та директора ТОВ у зловживанні службовим становищем та службовому підроблені

     Прокуратурою Чернігівської області розслідувано та направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням колишнього керівника районного відділу земельних ресурсів та директора ТОВ у зловживанні службовим становищем та службовому підроблені.
     Встановлено, що вказані особи сприяли незаконній приватизації лісу площею 4,5 га. На підставі фіктивних документів було складено та видано державний акт про право власності на земельну ділянку, яка є частиною великого лісового масиву, а у подальшому ці дані незаконно внесено до державного земельного кадастру. Вказаними діями державі заподіяно збитків на суму понад 500 тисяч гривень.
     На теперішній час вказану земельну ділянку лісового фонду повернуто державі – за позовом прокуратури суд визнав державний акт про право власності недійсним.

Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 75721