Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
31.03.2010

Прокуратура опротестувала рішення Київради про можливу приватизацію міського медичного Центру проблем слуху та мовлення \"СУВАГ\"

    

     Прокуратурою міста Києва опротестовано рішення Київради, яким внесено зміни до попереднього рішення "Про програму приватизації комунального майна міста Києва на 2007-2010 роки" та доповнено до об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Києва, що підлягають приватизації, нежиле приміщення за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 43-а, літ. "В".
     Дане рішення Київради прийняте всупереч вимогам Конституції України, Законів України «Про державну програму приватизації», «Про приватизацію державного майна», «Про охорону дитинства»
     Як з’ясувалося у ході прокурорської перевірки, у вказаному будинку знаходиться міський медичний Центр проблем слуху та мовлення "СУВАГ". На сьогодні у ньому проходить лікування 157 дітей дошкільного віку, які мають порушення слуху та мови. Центр "СУВАГ" є єдиним в Україні та надає допомогу дітям з усієї України.
     Всупереч зазначеним вимогам законодавства до Головного управління охорони здоров’я і медичного забезпечення КМДА, у підпорядкуванні якого перебуває даний Центр, пропозиції щодо можливої приватизації вказаного приміщення не надходили та відповідно прийняте рішення не погоджувалося, а питання стосовно збереження профілю діяльності закладу охорони здоров'я та надання іншого рівнозначного приміщення не вирішувалося.

Прес-служба Прокуратури міста Києва
кількість переглядів: 75453