Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.08.2010

Прокуратурою м. Києва проводяться перевірки додержання вимог законів щодо боротьби із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

у ході яких виявлено чимало фактів вчинення злочинів правоохоронцями, на яких безпосередньо покладені обов’язки по боротьбі з наркоманією

      На виконання доручення Президента України та завдання Генерального прокурора прокуратурою м. Києва проводяться перевірки додержання вимог законів щодо боротьби із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, у ході яких виявлено чимало фактів вчинення злочинів правоохоронцями, на яких безпосередньо покладені обов’язки по боротьбі з наркоманією.
     Так, прокуратурою Голосіївського району порушено кримінальну справу стосовно двох співробітників ВКР Голосіївського РУ ГУ МВС України в місті Києві за ч. 3 ст. 364 КК України. Встановлено, що вказані особи, виявивши у громадянина Туреччини наркотичну речовину (амфетамін), погодились не реєструвати вказаний злочин за винагороду у 10000 гривень та 500 доларів США. Розслідування кримінальної справи триває.
      Прокуратурою Святошинського району порушено кримінальну справу стосовно дільничного інспектора Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області за ч.1 ст.309 КК України за фактом виявлення у останнього наркотичних засобів. На даний час обвинувачений знайомиться з матеріалами кримінальної справи.
     Цією ж прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.366 КК України. Встановлений факт службового підроблення працівниками міліції протоколу допиту свідка у кримінальній справі про збут наркотичних засобів. Слідство у справі триває.

Прес-служба Генеральної прокуратури України

 

кількість переглядів: 75266