Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.12.2010

Свій офіційний сайт за адресою „pmo.gov.ua” презентувала журналістам регіону прокуратура Миколаївської області

  

     Свій офіційний сайт за адресою „pmo.gov.ua” презентувала журналістам регіону прокуратура Миколаївської області. Розробник сайту створив його якомога зручнішим для користувачів, у тому числі й для журналістів. Останні мають відтепер змогу регулярно отримувати за допомогою рубрики „Новини” оперативну інформацію про діяльність прокуратури, результати наглядово-слідчої роботи її працівників тощо. Рубрика „Фотогалерея” міститеме фотографії, які розповідають про діяльність прокуратури та які журналісти можуть використовувати в своїй роботі.
      Прокуратура Миколаївської області першочергового значення надає плідній, конструктивній співпраці із засобами масової інформації.
      „Ми прагнемо не тільки успішно виконувати ті задачі, які покладає на нас держава, а й систематично розповідати про це людям. Працівники прокуратури не менше за пресу зацікавлені в постійному, всебічному та об`єктивному висвітленню в засобах масової інформації своєї роботи. З нашого боку журналісти завжди матимуть підтримку та сприяння їх діяльності. І відкриття сайту – один із таких кроків назустріч пресі, – зазначає прокурор Миколаївської області Микола Стоянов.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 74961