Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
21.12.2010

Відбувся брифінг прокурора Кіровоградської області Олега Левицького

захід був присвячений забезпеченню законності у сфері охорони здоров’я

     20 грудня відбувся брифінг прокурора Кіровоградської області Олега Левицького. Медійний захід був присвячений забезпеченню законності у сфері охорони здоров’я.
     Прокурор області поінформував журналістів про результати прокурорських перевірок у вказаній сфері, зокрема про те, як органи виконавчої влади, місцевого самоврядування та лікувальні заклади виконують законодавство про охорону здоров’я.
     Олег Левицький відзначив, що прокурорські перевірки засвідчили про чисельні порушення вимог чинного законодавства лікувальними закладами Кіровоградщини.
     Реагуючи на порушення вимог чинного законодавства в зазначеній сфері органами прокуратури області цього року порушено шість кримінальних справ, три з яких стосуються кримінально-караних діянь в Кіровоградській обласній лікарні, внесено 164 приписів, подань та протестів, на прокурорську вимогу 143 посадовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
     Прокурор Кіровоградщини відзначив, що під час вказаних перевірок зусилля прокуратури області були спрямовані на досягнення кінцевого результату – усунення порушень закону та притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності. Працівникам прокуратури вдалося досягли поставленої мети – виявити й усунути цілу низку порушень законодавства про охорону здоров’я на території регіону.
     Прокурорські перевірки на вказаному напрямку тривають і далі.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74513