Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.12.2010

Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду кримінальну справу порушену проти директора виробничого кооперативу

Внаслідок його злочинних дій державі було завдано збитків на загальну суму понад 560 тис. грн.

     Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду кримінальну справу порушену проти директора виробничого кооперативу за ч.2ст.364 та ч.2ст.366 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).
     Досудовим слідством встановлено, що у листопаді 2007 року між виробничим кооперативом та Кринічанською селищною радою укладено договір на виконання підрядних робіт на об’єкті «Система водовідводу каналізаційних стоків по вул. Набережна, смт. Кринички – будівництво».
     Протягом двох років директор кооперативу представляв до селищної ради акти виконання підрядних робіт на загальну суму понад 1 млн. грн. Але будівничо-технічна експертиза підтвердила, що фактично роботи було виконано лише на 527 746,60 гривень. Виявилось, що підрядник вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, щодо вартості виконаних робіт по об’єкту «Система водовідводу каналізаційних стоків по вул. Набережна, смт. Кринички – будівництво». Внаслідок злочинних дій директора виробничого кооперативу, державі було завдано збитків на загальну суму понад 560 тис. грн.
     Наразі кримінальна справа перебуває у провадженні суду.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74580