Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
23.12.2010

Проведено перевірку додержання КУпАП України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху»

внесено приписи з вимогою визначити види суспільно-корисної праці на основі участі порушників, у якій здійснюється виконання адміністративного стягнення у виді громадських робіт

     Васильківською міжрайонною прокуратурою проведено перевірку додержання КУпАП України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» від 24.09.08 №586- VІ.
     Відповідно до ст. 321-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, районного, районного у місті, міського чи міськрайонного суду (судді) про громадських робіт надсилається на виконання органу Державного департаменту питань виконання покарань не пізніше наступного дня після її винесення. Виконання у вигляді громадських робіт здійснюється на основі участі порушників у суспільно праці, види якої визначають органи місцевого самоврядування.
     Встановлено, що виконавчими комітетами 12 сільських рад району ст.321-1 КУпАП види корисної праці не визначено. Враховуючи викладене, головам 12 сільських рад району внесено приписи з вимогою визначити види суспільно-корисної праці на основі участі порушників, у якій здійснюється виконання адміністративного стягнення у виді громадських робіт відповідно до ч.2 ст.321- 1 КУпАП.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74762