Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.12.2010

Прокуратурою Донецької області проведені перевірки з питань додержання вимог законодавства у сфері грального бізнесу

    

     Прокуратурою Донецької області проведені перевірки з питань додержання вимог законодавства у сфері грального бізнесу. За їх результатами встановлені факти незаконного здійснення грального бізнесу, передбачених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
     Безпосередньо апаратом прокуратури проведено виїзні перевірки в містах Артемівськ, Макіївка та в окремих районах Донецьку. За результатами розгляду зафіксованих фактів недотримань законодавства порушені кримінальні справи.
Таким чином, в місті Артемівськ в приміщенні на привокзальній площі було виявлено 14 діючих гральних автоматів. Суб’єкти надання послуг не встановлені. 17.12.2010 порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203 КК України. На даний час у справі триває досудове слідство.
     Крім того, за аналогічними фактами були порушені кримінальні справи прокурорами міст Донецька, Маріуполя, Краматорська, Макіївки, Горлівки, а також Добропільською міжрайонною прокуратурою.
     Загалом за результатами проведеної перевірки порушена 31 кримінальна справа, внесено 23 документи прокурорського реагування, вилучено 812 ігрових автоматів, 10 плат до гральних автоматів, 1 рулетка, 61 комп’ютер та 8 538 гривень.
     Зважаючи на актуальність питання незаконного здійснення грального бізнесу, перевірки Донецької обласної прокуратури тривають.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74452