Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
28.12.2010

Завершується розгляд кримінальної справи стосовно колишнього начальника відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території Бережанського району Тернопільської області

Встановлено, що посадовець отримував хабарі від приватного підприємця у сумі 250 тисяч гривень

     Тернопільським міськрайонним судом завершується розгляд кримінальної справи за ч.3 ст.368, ст.15-ч.2 ст. 368 КК України стосовно колишнього начальника відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території Бережанського району. Встановлено, що впродовж лютого-серпня 2009 року керівник ДАІ вимагав та отримував хабарі від приватного підприємця – власника лабораторії контролю якості технічного стану транспортних засобів.
     Службовець вимагав у підприємця тисячі гривень за сприяння останньому у здійсненні підприємницької діяльності по проведенню перевірки технічного стану колісних транспортних засобів під час державного технічного огляду і не перешкоджанню в майбутньому у здійсненні такої діяльності.
     Загальна сума грошей, отриманих таким способом керівником ВДАІ , становить понад 250 тисяч гривень. У грудні 2009 року правоохоронець вимагав хабара у сумі 110 тисяч гривень та був затриманий працівниками СБУ при одержанні його частини у розмірі 10989 грн.
     Справу розслідували у прокуратурі Тернопільської області.


Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74686