Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
05.01.2011

Прокуратурою Тернопільської області проводяться перевірки додержання законодавства у сфері грального бізнесу

за результатами вже порушено 6 кримінальних справ

     Органами прокуратури Тернопільської області проводяться перевірки додержання законодавства у сфері грального бізнесу.
     За результатами проведеної перевірки вже порушено 6 кримінальних справ, винесено 12 постанов про порушення провадження про адміністративні правопорушення, та 1 постанову про порушення дисциплінарного провадження, внесено 7 приписів та подань, припинено функціонування 3 гральних закладів, вилучено 20 одиниць комп’ютерної техніки.
     Так, прокуратурою міста Тернополя за фактом зайняття видом господарської діяльності, щодо якого діє спеціальна заборона, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203 КК України стосовно приватного підприємця Ш.
     З’ясовано, що всупереч вказаним вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», фізична особа-підприємець Ш. у приміщенні інтерактивного клубу по вул. 15 Квітня у м. Тернополі займався забороненим видом діяльності у сфері грального бізнесу. Зокрема, ним надавались платні послуги мешканцям міста на здійснення гри через всесвітню мережу Інтернет, з метою отримання прибутку.
     Крім того, прокуратурою м. Тернополя порушено 3 кримінальні справи за фактом зайняття забороненими видами господарської діяльності за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203 КК України з одночасним скасуванням постанов про відмову в порушенні кримінальних справ, винесених Тернопільським МВ УМВС України в області.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74515