Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.01.2011

У Волинській області винесено вирок у справі за обвинуваченням колишнього голови Іваничівської райдержадміністрації

який одержав хабар у сумі 15 тис. грн. за сприяння у позитивному вирішенні питання про виділення земельної ділянки під будівництво підприємства з комплектації електрообладнання

     На Волині винесено вирок у справі за обвинуваченням колишнього голови Іваничівської райдержадміністрації, визнаного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України. Нововолинський міський суд обрав екс-посадовцю покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права два роки обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями в органах державної влади й управління, та з конфіскацією однієї другої частини майна, що належить йому на правах приватної власності.
     У серпні 2009 року, на той час – державний службовець п’ятого рангу і представник влади, який займав відповідальне становище, одержав хабар у сумі 15 тис. грн. за сприяння у позитивному вирішенні питання про виділення земельної ділянки під будівництво підприємства з комплектації електрообладнання.
     Прокурор м. Нововолинська, який підтримував обвинувачення у цій справі, готує апеляцію на м’якість покарання, призначеного посадовцю-хабарнику.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74574