Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.01.2011

Розпочато судовий розгляд по суті кримінальної справи, порушеної за фактом контрабанди запчастин для автомобілів та моторолерів в Одеській області

вартість яких становить понад 1,63 млн. грн.

     Розпочато судовий розгляд по суті кримінальної справи, порушеної за фактом контрабанди запасних частин для автомобілів та моторолерів у великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України.
     Нагляд за ходом досудового слідства та утвердження обвинувального висновку по кримінальній справі здійснено прокуратурою  Одеської області.
     Під час досудового слідства встановлено, що директор приватного підприємства надав брокерові цього ж підприємства завідомо підроблені товарно-супровідні документи на вантаж «товари народного споживання», що містили завідомо неправдиві відомості, для подачі їх до Південної митниці. З метою проходження процедури митного оформлення і на підставі цих документів було складено вантажні митні декларації як на вантаж товарів народного вжитку.
     Проте у ході спільного огляду, проведеного співробітниками УСБУ в області та Південної митниці, встановлено, що фактично у 2 контейнерах через митний кордон України з приховуванням від митного контролю переміщувався не задекларований вантаж авто- і мотозапчастин, вартість яких становить понад 1,63 млн. грн.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74618