Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.01.2011

У Донецькій області направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням колишнього сільського голови

у шахрайстві та службовому підробленні

     На Донеччині направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням колишнього сільського голови у шахрайстві та службовому підробленні.
     Прокуратурою Великоновосілківського району порушено кримінальну справу стосовно сільського голови Піддубненської сільської ради. Він, використовуючи своє службове становище, одноосібно, без затвердження сесією сільської ради, уклав з мешканцем району незаконний договір оренди земельної ділянки. Орендована земля розташовувалась за межами населеного пункту, тому сільська рада розпоряджатися нею була не вправі. У подальшому обвинувачений обманним шляхом заволодів грошовими коштами потерпілого, які той передавав, вважаючи, що вносить орендну плату за користування земельною ділянкою. Згодом службова особа підробила квитанцію до прибуткового касового ордеру, яку надала потерпілому у якості підтвердження сплати «оренди».
     Колишньому сільському голові Б. пред’явлено обвинувачення у скоєнні злочинів, передбачених ст.ст. 190 «Шахрайство», 366 «Службове підроблення» Кримінального кодексу України.
     Справу з обвинувальним висновком направлено для розгляду до Великоновосілківського районного суду.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74587