Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
26.04.2011

В Одеській області за позовом прокурора зобов’язано підприємця звільнити самовільно зайнятий ставок

який незаконно використовувався для сільськогосподарських потреб

     Органи прокуратури Одеської області проводять перевірки додержання вимог законів, які регулюють порядок охорони, використання та відтворення водних живих ресурсів.
     Одеським апеляційним господарським судом задоволено позовну заяву прокурора Комінтернівського району в інтересах обласної ради та зобов’язано підприємця звільнити самовільно зайнятий ставок площею 18 га на території Визирської сільської ради, який незаконно використовувався для сільськогосподарських потреб.
      Крім того, прокурором указаного району внесено подання до Західно-Чорноморського державного басейнового управління охорони, використання, відтворення водних ресурсів та регулювання рибальства.
      У ході прокурорської перевірки діяльності цього управління встановлені порушення порядку здійснення контролю за додержанням ліцензійних умов провадження господарської діяльності, пов’язаної з промисловим виловом риби на промислових ділянках рибогосподарських водойм тощо.
      Ще одне подання внесено прокуратурою до управління ветеринарної медицини Комінтернівського району у зв’язку з відсутністю належно організованого ветеринарно-санітарного контролю за якістю і безпекою продуктів лову під час їх вилову, зберігання, транспортування, реалізації, а також використання.

Відділ зв'язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України
кількість переглядів: 74363