Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.04.2011

Порушено кримінальну справу за фактом службового підроблення та зловживання службовим становищем службовими особами ДПІ у Новотроїцькому районі Херсонської області

   

     Прокуратурою Херсонської області порушено кримінальну справу за фактом службового підроблення та зловживання службовим становищем службовими особами ДПІ у Новотроїцькому районі, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364, ч.2 ст.366 КК України.
     Встановлено, що службові особи ДПІ у Новотроїцькому районі, умисно, зловживаючи службовим становищем, діючи всупереч інтересів служби, в порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та Закону України «Про державну податкову службу в Україні» не донарахували ФОП М. штрафні санкції у сумі понад 65 тис. грн. та з метою прикриття своєї незаконної діяльності склали завідомо недостовірний протокол засідання комісії ДПІ у Новотроїцькому районі, у якому зазначили про відсутність підстав для застосування зазначеної штрафної санкції до ФОП М.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74303