Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
05.05.2011

Порушено кримінальну справу за фактом привласнення посадовими особами одного з підприємств м. Маріуполь Донецької області бюджетних коштів

   

     Прокуратурою міста Маріуполь Донецької області порушено кримінальну справу за фактом привласнення посадовими особами бюджетних коштів, а також ухилення від сплати податків на прибуток та додану вартість в особливо великому розмірі, за ознаками складу злочину, передбаченого ч.4 ст.191 КК України.
     Встановлено, що посадові особи одного з підприємств Маріуполя шляхом завищення обсягів виконаних робіт привласнили бюджетні кошти у сумі понад 201 тис. грн., які були виділені в рамках державної програми з ремонту дахів будинків міста.
     У ході досудового слідства було викрито ще один злочин, вчинений посадовими особами того ж підприємства. Протягом тривалого часу вони ухилялися від сплати податків. Таким чином, бюджет держави недоотримав понад 2,5 млн. грн. Стосовно посадовців було порушено другу кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України.
     Обидві справи об’єднані в одне провадження.
     Досудове слідство у справі триває.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74341