Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.05.2011

Органами прокуратури Рівненської області порушено кримінальну справу за фактом безгосподарського використання земель особами представництва в Україні іноземної компанії

   

     Прокуратурою Корецького району Рівненської області порушено кримінальну справу за фактами безгосподарського використання земель та зловживання службовим становищем службовими особами представництва в Україні іноземної компанії, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.254, ч.2 ст.364 КК України.
     Встановлено, що службові особи компанії використовували за згодою Корецької районної державної адміністрації з 2008 року земельну ділянку площею 3,67 га для будівництва частини автодороги Корець-Рівне. Однак, в порушення вимог земельного законодавства, самовільно, без необхідних дозволів, зайняли та використовували ще й прилеглі земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 7,37 га, що перебувають у власності 16 громадян.
     Внаслідок незаконного використання земельних ділянок, зняття з них родючого шару ґрунту, спричинено тяжкі наслідки інтересам окремих громадян на суму 135 тис. грн.
     Слідство у кримінальній справі триває.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74321