Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.05.2011

Порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Служби автомобільних доріг у Полтавській області

   

     Прокуратурою Полтавської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Служби автомобільних доріг у Полтавській області.
     Зазначені особи умисно, без внесення відповідних змін до проектно-кошторисної документації з реконструкції автомобільної дороги державного значення Київ – Харків – Довжанський, прийняли та за рахунок коштів державного бюджету, виділених до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, оплатили одному з ТОВ роботи з улаштування георешітки та двошарового щебеневого покриття на загальну суму майже 3 млн. грн., які не були передбачені проектно-кошторисною документацією, чим завдали державі значних збитків.
     Для проведення досудового слідства кримінальну справу направлено Полтавському транспортному прокурору. Хід розслідування кримінальної справи прокуратурою області взято на контроль.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 74330