Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.07.2007
Постановлено вирок у кримінальній справі, розслідуваній прокуратурою АР Крим щодо працівників міліції, які торгували наркотиками
Керченський міський суд виніс вирок у кримінальній справі працівникам міліції, які торгували наркотиками і засудив організатора міліцейського наркоугруповання до 10 років позбавлення волі, а членам злочинної групи призначив покарання у вигляді 6 років ув’язнення та 5 років обмеження волі. 
 Два оперуповноважених відділу по боротьбі з наркотиками Ленінського райвідділу і дільничний інспектор міліції обвинувачувалися прокуратурою в торгівлі наркотиками. Вони привозили наркотики керченському наркоторговцю, якого «уповноважили» здійснювати їх збут, гарантуючи недоторканність і одержуючи виручені кошти.
Суд повністю підтвердив зібрані слідчим відділом прокуратури Криму докази вини міліціонерів у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 307, 311 Кримінального кодексу України (зберігання і збут наркотиків), а також обґрунтованість пред’явленого обвинувачення у зловживанні службовим становищем, незаконних затриманнях, вимаганні та отриманні хабарів за непритягнення до кримінальної відповідальності винних у причетності до незаконного обігу наркотичних засобів.
 
 
Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 1018