Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
11.10.2011

Прокуратурою Львівської області закінчено розслідування та скеровано до суду ряд кримінальних справ про хабарництво

    

     Зокрема, прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення лікаря-нарколога обласного комунального закладу Львівської обласної ради "Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру" щодо одержання хабара та підроблення офіційних документів.
     Так, слідством встановлено, що службова особа вказаного медичного закладу, з корисливих мотивів одержала хабар від учасника дорожньо-транспортної пригоди за складання та видачу недостовірного висновку щодо результатів медичного огляду, без зазначення відомостей про перебування особи в стані алкогольного сп'яніння.
       На даний час, кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті.

     Крім того, прокуратурою Львівської області завершено розслідування та скеровано до суду кримінальну стосовно заступника одного з міських голів Дрогобицького району області за вимагання та отримання хабара за видачу дозволів на здійснення підприємницької діяльності.
    Як встановлено досудовим слідством, посадова особа упродовж червня- липня поточного року вимагала та одержала від приватного підприємця гроші в сумі 1 тисяча доларів США за видачу дозволів на здійснення підприємницької діяльності на території одного з міст Дрогобицького району Львівської області.
      У ході розслідування на усе належне обвинуваченому майно накладено арешт.


Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 74170