Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.10.2011

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу стосовно двох митників за одержання хабара в розмірі 400 Євро

       

      Зокрема, відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь прокуратури області за матеріалами УДСБЕЗ у Львівській області 10 жовтня поточного року порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара особою, яка займає відповідальне становище) стосовно двох інспекторів відділу митного оформлення митного поста «Краківець» Львівської митниці.

      З'ясовано, що вказані службовці діючи умисно, за попередньою змовою між собою, одержали вищезгадану суму хабара за ввезення на митну територію України вантажу автомобільних запчастин вартістю понад 40 тис. грн. з незаконним звільненням від митного контролю та сплати обов'язкових митних платежів.
      На даний час, вказані службові особи затримані в порядку ст. 115 КПК України.
      Варто зазначити, що санкція ч. 3 ст.386 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років.
      Досудове слідство у справі триває.


Прес-служба прокуратури Львівської області
кількість переглядів: 74118