Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
17.10.2011

Прокуратурою Львівської області направлено до суду кримінальну справу стосовно організованої злочинної групи

що вчиняла озброєні напади на автозаправні станції на території Львівщини

     Прокуратурою Львівської області направлено до суду кримінальну справу стосовно організованої злочинної групи в кількості 3-х осіб, які вчиняли озброєні напади на автозаправні станції на території Львівщини.
     Зокрема, в ході досудового слідства, яке здійснював слідчий відділ прокуратури Львівської області, з’ясовано, що місцеві жителі, діючи в складі банди, упродовж лютого - квітня 2011 року, з використанням вогнепальної зброї іноземного виробництва, а також рукавичок і шапочок з прорізами для очей, вчинили два озброєних напади на автозаправні станції Львівської області, заволодівши при цьому вирученими від реалізації пального коштами на загальну суму близько 75 тис. грн.
     Діяльність банди була припинена співробітниками управління карного розшуку ГУ МВСУ у Львівській області.
     На даний час, кримінальну справу, за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187, ст. 257, ч. 1 ст. 263 КК України направлено до суду для розгляду по суті.
     Усім обвинуваченим обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
     Підтримання державного обвинувачення у справі забезпечує прокуратура Львівської області.
     Зазначимо, що Кримінальним кодексом України за вчинення вказаних вище злочинів передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 15 років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Львівської області
кількість переглядів: 74196