Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.10.2011

Притягнуто до кримінальної відповідальності посадових осіб органів місцевого самоврядування, які розтратили понад 3,1 гектара землі, вартістю більше 1 млн. 200 тис.грн.

  

      Прокуратурою області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, розслідуваній слідчим відділом Управління СБУ у Львівській області, стосовно одного з голів сільської ради Жовківського району та секретаря цієї ж ради щодо розтрати ними 26-ти земельних ділянок загальною площею 3,1603 гектара, вартістю понад 1 млн. 200 тис. та підроблення офіційних документів.
     Як з'ясовано досудовим слідством, вказані посадові вчинили службові підроблення рішень сесій сільської ради про безоплатну передачу фізичним особам у власність земельних ділянок, а також у подальшому вчинили розтрату зазначених ділянок.
     У кримінальній справі накладено арешт на вказані земельні ділянки, а також органами прокуратури Львівської області ініційовано скасування в судовому порядку рішень сільської ради про передачу у власність земельних ділянок та скасування Державних актів на право власності на земельні ділянки.
      Крім того, на усе належне обвинуваченим майно накладено арешт.


Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 74196