Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.10.2011

Затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення двох осіб, які займались розбійними нападами, вчинивши при цьому умисне вбивство пенсіонера

  

     Досудовим слідством з’ясовано, що громадянин Ф. та його співмешканка В. в травні поточного року з метою придбання алкогольних напоїв прийшли до потерпілого Д. Знаходячись в коридорі його дачного будинку у м. Дрогобичі, за відмову потерпілого продати пляшку горілки, обвинувачений Ф. наніс останньому удар від якого Д. упав, втративши свідомість. Після цього Ф. разом з В. почали шукати у будинку гроші та цінності, які належали потерпілому.
      Прийшовши до тями, Д. став кликати на допомогу, а Ф. з метою приховати інший злочин, продовжив наносити йому удари у різні частини тіла, від яких Д. помер на місці події. Викравши майна на загальну суму 280 грн., злочинці з місця скоєння злочину втекли.
    Окрім вчинення вищезгаданих злочинів, слідством доведена участь Ф. та В. у скоєнні ще одного розбійного нападу та пограбування громадян у М.Дрогобичі.
      Відомо, що злочинці здійснювали напади з метою заволодіння мобільними телефонами, золотими виробами та грошима осіб, які у нічний час повертались додому у нетверезому стані.
      Вина обвинувачених доведена у повному обсязі під час проведення досудового слідства.
      На даний час, кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті. Підтримання державного обвинувачення по цій справі доручено Дрогобицькому міжрайонному прокуророві.


Прес-служба прокуратури Львівської області
кількість переглядів: 74234