Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
28.10.2011

Продовжується розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння 126 одиницями вогнепальної та навчальної зброї Львівського державного університету внутрішніх справ

        

     Слідчою групою прокуратури Львівської області у кримінальній справі надалі проводиться робота, спрямована на встановлення інших осіб, причетних до даних злочинів, та місцезнаходження викраденої зброї.
      Так, уже проведено 14 оглядів місць подій, 37 обшуків, 12 виїмок необхідної документації, допитано понад 60 свідків, призначено 38 експертиз та вилучено 32 одиниці викраденої вогнепальної та навчальної зброї, а також велику кількість різних бойових припасів.
     На даний час у справі судом обрано запобіжний захід взяття під вартою уже 11 обвинуваченим, в тому числі трьом службовим особам Львівського державного університету внутрішніх справ. Стосовно двох обвинувачених розгляд подань про взяття від варту перебуває на розгляді.
     У зв’язку із нещодавнім поширенням серед громадськості неправдивої та недостовірної інформації про обставини розслідування вищезгаданої кримінальної справи, прес-служба прокуратури Львівської області уповноважено заявити, що на даний час органом розслідування кримінальні справи стосовно інших осіб, в тому числі службових, не порушувалися і відповідно будь-які інші особи не затримувались.
       Досудове слідство у справі триває та перебуває на контролі керівництва прокуратури Львівської області.

Прес-служба прокуратури Львівської області
кількість переглядів: 74208