Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
31.10.2011

Прокуратурою Львівської області завершено розслідування у кримінальних справах з ознаками корупції

       

     Зокрема, Управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області закінчено досудове слідство у кримінальній справі про обвинувачення оперуповноваженого одного з райвідділів внутрішніх справ області, за ч.3 ст.368 КК України.
       Як з’ясовано, вказаний правоохоронець упродовж вересня-жовтня поточного року вимагав та одержав хабар в сумі 1500 доларів США за непритягнення особи до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганських дій.
         При отриманні частини суми грошей, хабарника затримано працівниками УВБ у Львівській області ДВБ МВС України.

       Крім того, завершено досудове слідство у кримінальній справі стосовно ще одного працівника органів внутрішніх справ за фактом зловживання службовим становищем та збуту наркотичних засобів у місця позбавлення волі, за ст.ст.364 ч.3, 307 ч.2 КК України.

        Встановлено, що обвинувачений у вересні 2011 року, з метою здобуття показників у роботі з розкриття злочинів минулих років та підвищення власного авторитету як працівниками міліції, шляхом схиляння до одержання зізнавальних показань від засудженого, незаконно проніс та територію виправної колонії та у подальшому збув особливо небезпечний наркотичний засіб.
        Запобіжним заходом обвинуваченому обрано взяття під варту.

     Органом досудового слідства вжито заходів до забезпечення можливої конфіскації майна обвинувачених шляхом накладення арешту на таке.


Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 74163