Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.11.2011

Прокуратурою Волинської області направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням службових осіб Маневицької виправної колонії № 42

   

     Прокуратурою Волинської області направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням службових осіб Маневицької виправної колонії № 42 та Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області у вчиненні ними катування та перевищення службових повноважень, що потягло тяжкі наслідки – смерть засудженого – за ч.2, ч.3 ст. 365, ч.1 ст.127 КК України.
     21 квітня цього року в колонії був знайдений мертвим 25-річний засуджений Володимир Д., який відбував тут покарання за економічний злочин. За місяць до цього він самовільно покинув дільницю соціальної реабілітації, а 19 квітня був виявлений працівниками Кодимського РВ УМВС України в Одеській області та доставлений за місцем відбування покарання.
      Серед десяти обвинувачених у цій справі – начальник Маневицької виправної колонії №42 та оперуповноважений сектору організації оперативної роботи УДДУПВП у Волинській області.


Прес-служба прокуратури Волинської області

кількість переглядів: 74526