Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.06.2017

Екс-голову Печерського районного суду м. Києва виправдано. Прокуратура оскаржує рішення.

 
Вироком Вишгородського районного суду Київської області від 08.06.2017 колишнього голову Печерського районного суду м. Києва  виправдано за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених частиною другою статті 364, частиною другою статті 367, частиною першою статті 176 КК України (в редакції 1960 року), за відсутністю в його діях складу інкримінованих злочинів.
Органом досудового розслідування вказана особа обвинувачувалася у неналежному виконанні упродовж 1996 – 2001 років своїх службових обов’язків, а саме у незабезпеченні повного та всебічного розгляду судових справ з дотриманням встановлених законом строків, допущенні службової недбалості, зловживанні владою і службовим становищем, а також службовому підробленні у низці справ, що перебували у його провадженні, створенні обстановки, яка перешкоджала роботі суду зі здійснення правосуддя.
Прокуратура м. Києва, якою забезпечувалося підтримання державного обвинувачення у згаданій кримінальній справі, не погодилася з виправдувальним вироком суду та 16.06.2017 подала на нього апеляційну скаргу.
 

кількість переглядів: 657