Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.07.2017

Прокуратурою Львівської області розпочато слідство за фактом подання завідомо недостовірних відомостей у е-декларації депутатом Львівської обласної ради

 
 
    За результатами опрацювання даних сайту Національного агентства з питань запобігання корупції встановлено недостовірні відомості в е-декларації депутата Львівської обласної ради.
    Так, депутатом у 2016 році отримано дохід у вигляді заробітної плати та дохід від продажу (обміну) нерухомого майна в сумі понад 300 тисяч гривень. Водночас, у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік відомості щодо вищезгаданих доходів не зазначив. Також, останнім не відображено ¼ частки квартири, що перебуває на праві приватної власності.
    Відтак, прокуратурою області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 366-1 КК України.
    На даний час триває досудове розслідування, яке проводиться слідчим відділом прокуратури області.
 
    Довідково: статтею 366-1 КК України передбачено кримінальну відповідальність за подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, якщо такі відомості відрізняються від достовірних на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.
 

кількість переглядів: 1230