Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
17.10.2017

2 вироки за підробку актів виконаних робіт. Київ

 
Судом винесено вироки щодо директора ТОВ «Аксіон ЛТД» Бишенка  В.В. та фізичної особи - підпиємця Павленка В.Л., які набрали законної сили. 
 
Дніпровським районним судом установлено факт внесення цими особами неправдивих відомостей до актів виконаних робіт з реконструкції приміщення центру надання адміністративних послуг по вулиці Харківське шосе в місті Києві (ст. 366 КК України). 
 
Таким чином попереджено можливе розкрадання бюджетних коштів та коштів територіальної громади в розмірі 1 млн. 728 тис. грн., а винні особи притягнуті до кримінальної відповідальності.
 
Вироком Дніпровського районного суду директора ТОВ «Аксіон Лтд» Бишенка В.В. визнано винним та призначено вигляді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права займати посади, повязані із виконанням організаційно-розпорядчими функціями на 1 рік.
 
Крім того, ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва ФОП Павленка В.Л., який здійснював технічний нагляд за виконанням робіт,  визнано винним у підробці та використанні підроблених документів та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Вказані злочини вдалося виявити завдяки співпраці прокуратури та  громадськості (Руху «Під контролем»).
 

кількість переглядів: 1155