Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Vestnik Prosecutor

Сайти

обласних

прокуратур

 
Причини порушення антикорупційного законодавства посадовцями Держгеокадастру встановлюються

Генеральною прокуратурою України в ході здійснення  аналізу стану законності у сфері запобігання корупції встановлено ряд випадків вчинення корупційних  правопорушень службовими особами регіональних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

 

Так, практично в кожному регіоні держави проводиться досудове розслідування за фактами вчинення корупційних правопорушень посадовими особами органів Держгеокадастру.

 

 

З метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційних правопорушень, Генеральною прокуратурою України 31.07.2017 виконувачу обов’язків Голови Держгеокадастру внесено подання відповідно до частини 3 статті 65 Закону.

 

 

Подання належно не розглянуто, у зв’язку з чим Генеральним прокурором 27.10.2017 направлено лист Прем’єр-міністру України для врахування у роботі та вжиття у межах компетенції необхідних заходів.

 

 

Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України доручив Мінагрополітики та керівникам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у місячний строк вжити відповідних заходів реагування та про результати поінформувати Генеральну прокуратуру України.

 

кількість переглядів: 941